tirsdag den 14. juni 2011

Ungekulturdag

KOM TIL UNGEKULTURDAG I HUSUM LØRDAG DEN 18. JUNI!

Som noget nyt i år afholder Områdefornyelse Husum Ungekulturdag lørdag den 18. juni fra klokken 17-20 på pladsen og i parken overfor Føtex.
Her kan man både som ung – eller nysgerrig forælder! - få sin appetit stillet med et hav af fantastiske oplevelser og aktiviteter i ungehøjde. Kom frisk!

Dagen vil byde på en masse sjove og spændende udfordringer samt konkurrencer. De forskellige workshops vil indeholde dans fra Dans Med Joy, og man kan prøve kræfter med rap og Human Beat Box hvor 2 rappere underviser.
Orienteringsløb for kvikke hoveder, bordtennis, loungeområde for de sommerfriske, og meget mere aktivt sjov vil også være på programmet.

Stort fælles engagement til ungekulturdagen
Du får muligheden for blandt andet at få lavet din helt egen personlige badge og sød musik til ørerne fra en af eleverne fra Husum Skole i samarbejde med rapperen Jama Danmalia Warrior gør at dagen bliver alt andet end kedelig. 
Kom og prøv kræfter af med de forskellige aktiviteter og vær en del af en hyggelig dag med andre unge i Husum. Arrangementet er foregået i samarbejde med bl.a. Kulturguiderne, Somalisk Ungdoms- Og Udviklings Netværk (SUUN), Gladsaxe Idræts- og Kulturforening og både Korsager og Husum Skole.
Arrangementet er en lokal Husum-del af 2700Kulturdag og foregår lørdag den 18. juni kl. 17-20, på pladsen overfor Føtex. Områdefornyelse glæder sig til at se dig!

For spørgsmål kan arrangør Nicolas Jespersen kontaktes på tlf.:  24 82 82 33 eller mail: ap63@tmf.kk.dk.
Man kan også læse mere om områdefornyelsens mange initiativer på www.2700husum.dk, hvor man også har mulighed for at blive en del af det blomstrende aktive miljø af frivillige, som spirer frem i bydelen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar